Αγαπητοί γονείς, με την επαναλειτουργία του Σχολείου μας, σας γνωρίζουμε τα εξής:

Έγιναν σε κάθε σχολικό τμήμα δύο υποτμήματα.

Το πρώτο υποτμήμα θα έρθει την πρώτη εβδομάδα επαναλειτουργίας: Δευτέρα -Τετάρτη – Παρασκευή.

Το δεύτερο υποτμήμα θα προσέλθει Τρίτη – Πέμπτη.

Τη δεύτερη εβδομάδα επαναλειτουργίας το πρώτο υποτμήμα θα προσέλθει Τρίτη – Πέμπτη και το δεύτερο υποτμήμα Δευτέρα – Τετάρτη  – Παρασκευή.

Η κατανομή των μαθητών έγινε με απόλυτη αλφαβητική σειρά.

Δόθηκε προσοχή τα αδέλφια , μαθητές του Σχολείου μας να είναι στο ίδιο υποτμήμα, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των γονέων και να διαφυλαχθεί η ασφάλεια των μαθητών που θα παραμένουν στο σπίτι. Οι μαθητές δε θα μπορούν να προσέλθουν σε άλλο υποτμήμα από αυτό στο οποίο έχουν κατανεμηθεί.

Επίσης οι μαθητές απαγορεύεται να προσέρχονται καθημερινά στο Σχολείο, δηλαδή να παρακολουθούν τα μαθήματα και στα δύο υποτμήματα, γιατί το Σχολείο πρέπει να διαφυλάττει την υγεία των ιδίων και των άλλων συμμαθητών τους.

Δε θα γίνει σύμπτυξη τμημάτων της ίδιας τάξης ή διαφορετικών τάξεων ακόμα κι αν ο αριθμός των μαθητών είναι κάτω από δεκαπέντε (15) μαθητές, γιατί πρέπει να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός των μαθητών.

Οι μαθητές θα προσέρχονται στο Σχολείο 08:00 π.μ.-08:15 π.μ. χωρίς παρέκκλιση. Οι γονείς θα αφήνουν τους μαθητές πίσω από τη σιδερένια μπάρα, στην εξωτερική πόρτα εισόδου. Στην εξωτερική πόρτα θα τους υποδέχεται  η διευθύντρια του Σχολείου.

Οι μαθητές δε θα παραμένουν στον αύλειο χώρο του Σχολείου. Θα κατευθύνονται στην αίθουσα που ανήκουν. Οι εκπαιδευτικοί που έχουν μάθημα την πρώτη διδακτική ώρα θα υποδέχονται τους μαθητές μέσα στη σχολική αίθουσα.

Θα διαμορφωθούν δύο διαλείμματα με δύο υποδιαλείμματα το καθένα.

09:20-09:40, για τις τάξεις Α, Β, Γ και 09:40-10:00 για τις τάξεις Δ, Ε, ΣΤ.

Και 11:20-11:40 για τις τάξεις Α, Β, Γ και 11:40-12:00.

Οι μαθητές θα παρευρίσκονται στον αύλειο χώρο, σε καθορισμένους χώρους, τηρώντας με την επίβλεψη των εφημερευόντων τις ανάλογες αποστάσεις. Οι μαθητές θα έχουν το δεκατιανό από το σπίτι, αφού τα κυλικεία θα είναι κλειστά έως το τέλος της σχολικής χρονιάς.

Οι μαθητές με το πέρας των μαθημάτων, στις 13:15, θα αποχωρούν από το Σχολείο με τη συνοδεία του εκπαιδευτικού της τελευταίας διδακτικής ώρας. Θα τους παραλαμβάνουν οι γονείς και οι κηδεμόνες τους, οι οποίοι θα παρευρίσκονται πίσω από τη σιδερένια μπάρα κρατώντας τις ανάλογες αποστάσεις.

Κανείς δε θα εισέρχεται στο Σχολείο κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του. Σε περίπτωση μεγάλης ανάγκης εισόδου στο Σχολείο θα καταγράφεται το ονοματεπώνυμό του, η ώρα παραμονής του στο Σχολείο και ο λόγος της παρουσίας του στο Σχολείο.

 

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ