Στα πλαίσια της διαπολιτισμικής προσέγγισης της γαλλικής και της γερμανικής γλώσσας, τα παιδιά ήρθαν σε επαφή με παραδοσιακά γλυκίσματα των δύο χωρών.

Στο τμήμα των Γαλλικών, οι μικροί σεφ, αφού γνώρισαν την ιστορία και τον συμβολισμό της κρέπας, έμαθαν τη μυστική συνταγή, γέμισε και απόλαυσε ο καθένας τη δικιά του σαν να ήταν σε παριζιάνικη creperie.

Στο τμήμα των Γερμανικών, οι μαθητές ανέλαβαν να φτιάξουν τις βάφλες τους ακολουθώντας τη γερμανική συνταγή. Η τάξη μοσχοβόλησε και τα παιδιά, αφού βροντοφώναξαν φορώντας τα καπέλα τους ALAAF (χαιρετισμός των καρναβαλιστών στο διάσημο καρναβάλι της Κολωνίας), απόλαυσαν τις βάφλες τους.

Οι μαθητές , με πολλή χαρά αντάλλαξαν μεταξύ τους γεύσεις και κεράσματα σ΄ ένα πολύ νόστιμο μάθημα!!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς για τη συμβολή τους στην υλοποίηση της δράσης!